Ακολουθήστε μας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΠΕΙΓΟΝ!

 

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΡΩΜΙΟΙ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

 

ΠΡΩΤΟΝ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ Ή ΤΟ ΒΥZΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤAΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΤΕΛΥΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΟΚΒΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. TH ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ, ΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΙΚΤΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΙΑ Κ.Τ.Λ.ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟ 1453, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝAΦΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙA, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.

 

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 1917-1919, Β.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΡΑ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠOΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!

 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ ΙΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΥΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΣΥMΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚAI Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΡIΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ KAI ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 365.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΤYΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. ΑΡΑ Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

 

ΤΡΙΤΟΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΙΑΣ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ 1453, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΑΠΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚANΕΝΑ TRUST BEBAIA ΟΠΩΣ GOLDMAN SACHS- LUCIS TRUST, K.T.Λ., AMEΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠOΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΠOΙΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚAI ΤΗΝ ΔΥΣΤYΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚAI ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΥΛHΤΙΣΜΟ, ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧEIΛΙΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚAI ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚAI ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚAI ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ KAI ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΚAI ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΓΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΙΣΤΗ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚAI ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚAI ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ARHROM.GR ΚAI ΕΠAIΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

 

ΤΕΛΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ. Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΛΥΚΟΥ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΩΜΙΟΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΑΝΕΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ, ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,

 

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ+ΜΕΛΧΙΣΕΚ